Close
Skip to content

Lipcseiné Tolvaj Mária

Lipcseiné Tolvaj Mária vagyok baba-, és gyermekhordozási tanácsadó, védőnő. 2 gyermekem van, mindkettőt hordoztam/ hordozom.
A hordozás szeretetéből fejlődött ki bennem az a vágy, hogy másoknak is tudjak segíteni a babájuk hordozásában, hiszen a testközelség az egyik legfontosabb dolog, amit a babánknak adhatunk.
Célom, hogy minél több anyukához eljusson az információ, hogy hordozni öröm, megkönnyíti a mindennapi életünket, és a gyermek életére hosszútávon is pozitív hatással van a válaszkész gondoskodás, nevelés.
Ennek érdekében egyéni tanácsadáson, illetve tanfolyamon várom a hozzám forduló családokat, melynek során segítek a hordozóeszköz választásban, és megtanítom a kiválasztott hordozó használatát. Tanácsadó kollégámmal együtt közösen vezetjük a Kecskeméti Hordozós Klubot, illetve a Babaváró Kedd Esték programsorozatban is részt veszek, mint hordozási tanácsadó.

A családokhoz azzal a szemlélettel fordulok, hogy egészében lássam a baba-mama párost, az egyéni igényeknek megfelelően segítsek a hordozó kiválasztásában. Szeretném a hozzám forduló anyukáknak megmutatni a hordozás szépségeit, örömeit, és segítséget adni a nehézségek megoldásához, hogy hosszú időn keresztül hordozzák a gyermeküket.
Ha neked is segítségre van szükséged fordulj hozzám bizalommal.

Az elvégzett továbbképzéseim:
– csatos hordozók használata (megkötések, tanításmódszertan és másra kötés)
– a függőlegestől eltérő hordozási pozíciók elmélete és gyakorlata
– ortopédia és szövött kendő használata
– tanításmódszertan
– korszerű szoptatási ismeretek 40 órás képzés

Elérhetőségeim:
Lipcseiné Tolvaj Mária
tel: 20/5954160
email: lipcseine.marcsi@gmail.hu
blog: http://hordozvaviszlek.blogspot.hu/
honlap: http://babahordozasitanacsado.hu/